İl Sağlık Müdürlüğü TİG Çalıştayı Yapıldı.
27 Nisan 2018

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Çiğdem CERİT’ in başkanlığında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımız koordinasyonunda ‘‘İl Sağlık Müdürlüğü TİG(Teşhis İlişkili Gruplar) Çalıştayı’’ 27/04/2018 tarihinde saat 10:00’da Müdürlüğümüz İbni Sina Toplantı Salonunda yapıldı.

Çalıştay; İl Sağlık Müdürümüz Dr. Çiğdem CERİT’ in başkanlığında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Göksel VATANSEVER, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Berna BAYGÖL, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Nilgün Sema ÇOMAKLI, müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerinin Başhekim, Başhekim Yardımcıları ile İdari ve Mali Hizmetler Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Çalıştayda TİG Birim Sorumlusu Zeynep KÜSKÜN tarafından ‘‘TİG Bilgilendirme Sunumu ’’ yapılmış olup, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerimizde görev yapan tüm hekimlerin 2017 yılına ait yatan ve günübirlik hasta bazında bağıl değer ve VKİ’leri branşlarına göre poster halinde sunulmuş olup; ayrıca tüm hekimlerin ‘‘2017 Yılı TİG Hekim Karneleri’’ sağlık tesisi yöneticilerine takdim edilerek, 2017 yılının hizmet verileri ile ilgili karşılıklı değerlendirmelerde bulunulmuştur.

Katılım ve katkılarından dolayı tüm sağlık tesislerimiz yöneticilerine teşekkür ederiz.

• TİG_01.jpg
  • TİG_02.jpg